День відкритих дверей на кафедрі соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті

1 листопада 2018, 15:19

У перший день листопада, традиційно, Національний університет біоресурсів запрошує в гості школярів з різних куточків країни. Кафедра соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті активно долучилася до цього свята. Сьогодні ми приймали 19 учнів Спеціалізованої школи №61 із поглибленим вивченням інформаційних технологій. Студенти другого та третього курсу спеціальності «Соціальна робота» радо зустріли майбутніх абітурієнтів, провели екскурсії третім корпусом, розповіли про переваги навчання у НУБіП України та на гуманітарно-педагогічному  факультеті. 

Надзвичайно інформативною та цікавою була зустріч абітурієнтів із ректором НУБіП України, д. пед. наук, член-кореспондентом НАПН України Ніколаєнком С.М. та д. філ. наук, професором, деканом гуманітарно-педагогічного факультету Шинкаруком В.Д. 

Тепло прийняли майбутніх абітурієнтів і студенти четвертого курсу спеціальності «Соціальна робота», запросивши послухати лекцію з «Історії соціальної роботи», яку проводили НПП кафедри. Учнів приємно здивувала відкрита атмосфера, можливість студентів відкрити презентацію лекції на своєму ПК, інтерактивні методики навчання.  У бесіді зі студентами учні цікавилися особливостями навчанням за системою «подвійний диплом», можливостями працевлаштування за фахом, якістю викладання іноземних мов,  умовами проживання у гуртожитку.  На завершення учні запитали студентів: «Чи варто вступати у НУБіП?». На що четвертокурсники однозначно і ствердно відповіли – «РЕКОМЕНДУЄМО!».
 
Ірина Сопівник,
професор кафедри соціальної роботи
та інформаційних технологій в освіті 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook