День відкритих дверей для школярів Підгаєцького району в Бережанському агротехнічному інституті

29 жовтня 2018 року

IMG 1297У ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» 26 жовтня 2018 р. відбувся День відкритих дверей для учнів 11-х класів опорного закладу «Пігаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського, під час якого школярі отримали змогу поспілкуватися з керівництвом інституту, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, а також ознайомитися з Правилами прийому на 2019/2020 навчальний рік.


 День відкритих дверей розпочався  презентацією факультету енергетики та електротехніки та показом відеофільмів про інститут, після чого відбулася загальна зустріч з керівництвом вишу та факультетів.

IMG 11 Відкрив захід директор д.е.н., професор Мирон Миколайович Жибак. Він розповів про сьогодення, перспективи розвитку інституту і можливості творчої реалізації молоді. Очільник інституту звернув особливу увагу на проходженні підготовки на військовій кафедрі та закордонному стажуванні студентів.  

IMG 1186IMG 1177 Відповідальний секретар приймальної комісії інституту к.і.н., доцент Богдан Васильович Луговий ознайомив з умовами прийому до ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» в 2019 році.

IMG 1199 Про роботу консультаційно-підготовчих курсів з підготовки до ЗНО, перелік дисциплін та умови отримання пільг при вступі до інституту за їх результатами ознайомила присутніх методист з профорієнтаційної роботи  к.пед.н., доцент Надія Дмитрівна Островська. Всі гості отримали буклети з інформацією про ВНЗ.

IMG 1285 День відкритих дверей продовжився концертом студентів інституту, які демонстрували свою художню майстерність.

 Гості відвідали студентське кафе, де мали можливість оцінити його роботу.

IMG 1333 На завершення старшокласники мали змогу відвідати факультет  економіки і природокористування та агроінженерний факультет, декоративний розсадник інституту, поспілкуватися з деканами та викладачами. А ще – зі студентами, які допомогли школярам більш детально дізнатися про студентське життя, побачити перспективи, які гарантує навчання в нашому навчальному закладі.

IMG 1359 Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом та напрямками підготовки.

Переглянути усі фото

Надія Островська
методист з профорієнтаційної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook