Постерна конференція магістрів 2-го року навчання відбулася 30 жовтня!

31 жовтня 2018 року

30 жовтня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у рамках загальної університетської конференції для студентів магістратури 2-го року навчання відбулася постерна конференція. Цей захід вже набув традиційного характеру, оскільки є хорошою нагодою для майбутніх випускників навчитися лаконічно представляти результати своїх досліджень у рамках підготовки магістерської роботи. Важливо, що магістри звітують та показують рівень здобутих навиків та знань, адже вміння виділити з великого об’єму інформації основні моменти, щоб передати всі аспекти складних технічних рішень це те, чого чекають від кваліфікованого інженера роботодавці. Постерна конференція є завершальним етапом навчання студентів магістратури та формою атестації випускників.

 Конференція пройшла у два етапи, на першому з яких із вступним словом до студентів звернувся директор інституту проф. Козирський В.В.

Володимир Вікторович наголосив на важливості проведення таких заходів з метою підвищення якості підготовки магістерських робіт та рівня наукової і професійної підготовки студентів, недопущення дублювання тем та уникнення плагіату, а також нагадав про необхідність вчасної подачі робіт на розгляд кафедр, проходження передзахистів та перевірки на плагіат. Кожен студент повинен гідно представити свою магістерську роботу як таку, яка показує його кваліфікаційний рівень.

На другому етапі конференції відбулося безпосереднє представлення робіт на розгляд комісії студентами, які навчаються за спеціальностями 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і 151 – «Автоматика та комп’ютерно-інтегровані технології». До складу комісії увійшли директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проф. Козирський В.В., його заступники, а також завідувачі випускаючих кафедр, яким було представлено більше 100 плакатів, що відображали результати магістерських робіт майбутніх випускників. Всі представлені постери отримали схвальні оцінки, а магістри черговий раз підтвердили свій високий фаховий рівень.

 

За підсумками, комісією були відзначені найкращі постери, виконані наступними студентами:

- кафедра електропостачання ім. проф. В.М. СиньковаПопельський Віталій (керівник доц. Скрипник А.М.) та Кравченко Дмитро (керівник – доц. Гай О.В.);

- кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологійСподоба Михайло (керівник – проф. Никифорова Л.Є.), Обухівський Олександр, магістр, який навчається за програмою подвійних дипломів з Варшавським університетом наук про життя (Польща, керівник – доц. Жильцов А.В. та проф. Шимон Гловацкі) та Падій Євгеній (керівник – ст. викл. Березюк А.О.);

- кафедра теплоенергетикиБаліцький Андрій (керівник – проф. Горобець В.Г.);

- кафедра автоматики та роботехнічних систем ім. акад. І.І. МартиненкаБідненко Софія (керівник – доц. Решетюк В.М.), Богінський Артем (керівник – доц. Болбот І.М.); Титоренко Катерина (керівник – доц. Опришко О.О.), Єна Катерина (керівник – проф. Шворов С.А.).

     Завітали на конференцію також багато студентів молодших курсів та викладачів. Біля окремих постерів відбувалися жваві дебати, які охоплювали коло актуальних питань з різних предметних галузей. І, як результат, ННІ занурився в атмосферу партнерського спілкування, гострих дискусій та дружніх порад нашим магістрам, які незабаром гордо нестимуть звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України кращого серед аграрних і одного з десяти найкращих ВНЗ країни.

Вікторія Ликтей,
асистент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook