Профорієнтація з майбутніми лісівниками

27 жовтня 2018, 21:05

 26 жовтня, співробітниками та аспірантами кафедри «Відтворення лісів та лісових меліорацій» була проведена профорієнтаційна зустріч з студентами 4го курсу Іллінецького державного аграрного коледжу напряму підготовки «Лісове господарство», які розповіли майбутнім абітурієнтам про умови та час подання документів для вступу у вуз, зокрема в ННІ Лісового і садово-паркового господарства.

Подальшою сферою діяльності випускників даного коледжу є виробничо-технологічна база лісогосподарських підприємств та пункти переробки деревини, а бо ж вищі навчальні заклади Міністерства освіти України. Кожна з них має свої особливості та специфіку, про що й розповіли доц. Іванюк І.В. та докторант кафедри Пінчук А.П.

  Упродовж виступу з презентацією, запрошеним максимально донесено інформацію про структуру Національного університет біоресурсів і природокористування України, інститути, факультети та спеціальності, за якими здійснюється навчання, а також про порядок подання документів для навчання в університеті і сам процес вступу.

    Про студентське самоврядування розповідав аспірант кафедри Фарисей О.С., а саме про умови проживання в гуртожитку, студентський актив та співпрацю з дирекцією та молодими вченими. Найбільшу зацікавленість було виявлено до спортивної та культ-масової діяльності в інституті.

   Учасники зібрання отримали буклети про університет, про випускові спеціальності ННІ ЛіСПГ (лісове господарство, садово-паркове господарство та технології деревообробки).
   У цілому зустріч з потенційними абітурієнтами була плідною і цікавою, пройшла водночас в дружній і діловій атмосфері. Усі сторони залишились задоволеними та винесли приємні, незабутні враження.


Доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій,

Андрій Пінчук 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook