ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

31 жовтня 2018 року

 У середу, 31 жовтня, ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів. Учні дев’ятих та одинадцятих класів та їх батьки Бобровицького, Носівського, Козелецького районів Чернігівщини прийшли дізнатися про навчальний заклад, умови вступу, поспілкуватися з викладачами та студентами.

  

  

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу. Учні та їхні батьки мали змогу подивитися презентаційний фільм про навчальний заклад і спеціальності, оглянути інформаційні тематичні стенди, виставки студентської творчості та фотографій, а також отримати рекламні буклети й інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру. Студенти-екскурсоводи Світящук Надія, Світящук Юлія, Туренок Ніна, Шута Тетяна, Мошенець Олег, Тихоненко Оксана постарались якомога цікавіше розповісти гостям коледжу про історію та традиції навчального закладу, про цікаве студентське життя. Під час екскурсій учасники заходу відвідали навчальні аудиторії, оснащені новою технікою комп’ютерні класи, сучасні лабораторії, побували в тренажерному та спортивному залах, бібліотеці, актовій залі.

  

  

Учасники Дня відкритих дверей мали також змогу поспілкуватися з провідним фахівцем з профорієнтації служби зайнятості Ющенко Т.О., переглянути презентовані службою описи професій.

Захід продовжився у читальній залі коледжу. З вітальним словом до гостей звернулася заступник директора з навчальної роботи Петренко Ю.В., яка розповіла про основні досягнення колективу, переваги навчання у коледжі та перспективи, що відкриваються перед студентами й випускниками закладу вищої освіти. Юлія Вікторівна також наголосила на високому рівні фахової підготовки, інноваціях, що впроваджуються в освітній процесс. Свідченням цьому є те, що студенти коледжу є переможцями обласних і всеукраїнських олімпіад і конкурсів, а його випускники успішно продовжують навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України за скороченим терміном.

  

Вичерпну інформацію щодо вступу до коледжу надала завідувач економічного відділення Коник А.А., яка ознайомила з Умовами прийому на 2019 рік, переліком конкурсних предметів, термінами прийому документів.

На закінчення кращі студенти коледжу Ревчук Ірина, Динник Аня, Смірнова Ольга, Басанько Катерина, Масляєва Катерина, Патай Анастасія, Бойченко Анастасія, Романенко Антоніна провели презентацію спеціальностей, за якими коледж готує фахівців, а учасники художньої самодіяльності продемонстрували свої таланти.

Сподіваємося, що кожен, хто завітав на День відкритих дверей, зробить правильний вибір і поповнять ряди майбутніх першокурсників, увіллється до великої дружньої студентської родини нашого коледжу!

 

Демидюк М.Л., керівник Центру кар’єри та працевлаштування


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook