Продовжують набирати обертів роботи з облаштування 4-го гуртожитку

31 жовтня 2018 року

    29 жовтня, напередодні наради з планування, яка в жовтні відбудеться на базі факультетів землевпорядкування та юридичного, ректорська комісія черговий раз перевірила стан реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану і проведення безвідкладних ремонтних робіт у гуртожитку №4.

     Комісію, за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка, очолив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Поміж тим, до складу комісії увійшли директор студмістечка Сергій Стецюк, директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько, завідувач гуртожитку №4 Любомир Дулеба, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко, декан юридичного факультету Олена Яра та її заступник Олена Улютіна, а також завідувачі кафедр обох факультетів, кураторів академічних груп та вихователів гуртожитку.

     На початку зустрічі, Сергій Кваша зазначив, що цей масштабний візит є своєрідним підведенням підсумків і «роботою над помилками», на які було вказано ректором Станіславом Ніколаєнком наприкінці літньої вступної кампанії. За два останні місяці й адміністрація і студенти спільними зусиллями облаштовували затишок, який має оточувати студентів у їхній домівці. Наразі можна стверджувати, що виконання поставлених завдань відбувається згідно із затвердженим Планом.

     Розпочали роботу з огляду гуртожитку та прилеглої території. Директор студмістечка Сергій Стецюк звернув увагу на планове виконання ремонтних робіт фасаду, на висаджені хвойні декоративні насадження, що прикрашають територію гуртожитку. Далі з метою об’єктивного оцінювання реалізації Плану заходів щодо поліпшення стану та умов проживання у гуртожитку № 4, учасники зустрічі розділившись на робочі групи, з числа науково-педагогічних працівників і представників служб Університету, розпочали огляд гуртожитку по поверхах.

     Оглядаючи 4 поверх робоча група на чолі з вихователем гуртожитку № 4 Лідією Гончарук відмітила належний санітарний стан кімнат, які закріплені за студентами та аспірантами.
     Робоча група на чолі з Олегом Єреськом пройшли по третьому поверху, де проживають студенти факультету землевпорядкування. Приємно вразила відкритість і чемність студентів, а в окремих кімнатах навіть прийшлось за справами відмовлятись від запрошення на чай.

 

 

     На другому поверсі проживають переважно студенти юридичного факультету. Комісія на чолі з проректор з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею здійснили огляд місць загального користування та кімнат за дружнім спілкуванням зі студентами у домашній атмосфері.

     Проректор Сергій Кваша цікавився враженнями від навчання, спортивними вподобаннями, участю в факультетських та університетських заходах, та навіть переглянув історію пошуку мешканця кімнати 211 студента юридичного факультету Микити Куркова. Котрий в минулому був студентом Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, а цього року продовжив навчання віддавши перевагу юридичному факультету НУБіП України. Зі слів Микити основною причиною такого рішення є високий професійний рівень викладачів університету.
    Мешканці 206 кімнати поділилися враженнями від сьогоднішньої перемоги у Судових дебатах «Безкоштовна освіта в Україні. ЗА і ПРОТИ», які організувала Студентська організація факультету. У кімнаті 208 в яку завітали відвідувачі, проживає студентка першого курсу Лавриненко Тетяна, яка маючи конкурсний бал 192,6 скасувала перший пріоритет КНУ ім. Тараса Шевченка та обрала наш НУБіП. Серед її хобі – це заняття важкою атлетикою.
     Студенти магістратури Шимчик Тарас та Шутка Андрій вразили комісію зразковим санітарним станом кімнати 203 та найтеплішими відгуками про студентський час та проживання у гуртожитку. Андрій відразу повідомив, що планує продовжувати навчання в аспірантурі. Тарас за рекомендацією керівництва факультету проходить стажування та планує працювати у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру.
     Завітавши у кімнату 222 комісія застала Немченко Ірину та Логвіну Владу за роботою на комп’ютерах. Відповідаючи на запитання представників комісії щодо того чим вони займаються, студенти зазначили, що готуються в дистанційно-навчальному порталі НУБіП до занять з дисципліни «Геодезія».
     Мешканці кімнати 224 та 225, в яких проживають першокурсники факультету землевпорядкування, подякували комісії за нову мебель, стільці та простирадла, якими забезпечені стовідсотково.
     Кухні другого поверху гуртожитку презентувала автор дизайн-проекту заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна, присутні відмітили наявність художнього смаку і родинної турботи про студентів.

     Підсумовуючи роботу комісії Сергій Кваша наголосив, що роботи з облаштування гуртожитку і наведення в ньому ладу продовжують набирати обертів. В планах на найближчий тиждень заміна ще 35 дверей до студентських кімнат, протягом листопада (за сприятливих погодних умов) завершаться роботи з ремонту фасаду, в кінці грудня - на початку січня гуртожиток чекає капітальний ремонт електричних мереж, коридорів і місць загального користування. Це ті кроки, які робить університет, а кроком назустріч від студентів має стати дотримання Правил проживання і порядку в гуртожитку!


Олександр Шевченко, Олена Улютіна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook