ПРОДОВЖУЄМО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

31 жовтня 2018 року

Кафедра фармакології та токсикології активно включилась у проведення профорієнтаційних заходів згідно розробленого графіку. Географія проведення профорієнтації співробітниками кафедри вже охопила Вінничину (м. Ладижин – профорієнтаційний форум “Сходинка в омріяну професію”), де з презентацією про НУБіП виступили доценти кафедри В.Д. Іщенко та О.К. Гальчинська. Полтавщину напередодні Св’ятої Покрови відвідав доцент Бойко Г.В., який провів зустріч із учнями випускних класів Новогалещинської загальноосвітньої школи I-III ступенів.


У переддень шкільних осінніх канікул, 25 жовтня 2018 р., завідувачем кафедри була проведена профорієнтаційна робота у Трощанській та Носівській загальноосвітніх школах I-III ступенів Чуднівського району Житомирської області. На зустріч були запрошені учні 10 та 11 класів. Під час зустрічі присутнім було продемонстровано відеофільм про НУБіП України та презентацію про факультет ветеринарної медицини. Акцентовано увагу на високий рейтинг університету серед закладів вищої освіти України та м. Києва, великий вибір спеціальностей, потужну матеріально-технічну базу, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив, можливість навчатись за передовими освітніми технологіями, реалізувати та розвивати свої можливості у спорті, художній самодіяльності, освоїти військовий фах, підвищити кваліфікацію стажуванням у кращих Європейських університетах, тощо.
Найбільшу увагу під час зустрічі було приділено інформації про факультет ветеринарної медицини та його спеціальностям – 211 “Ветеринарна медицина” та 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”.


Майбутні абітурієнти були ознайомлені з структурою факультету, його кафедрами, якісним складом науково-педагогічного персоналу, магістерськими програмами, можливістю навчатись на військовій кафедрі та проходити практичне стажування у Європейських вузах, клініках та тваринницьких фермах Даніії, Німеччини, Польщі, Франції, Словенії, Норвегії та ін.


Учнів поінформовано про можливість підвищити свій освітній рівень з дисциплін ЗНО на підготовчих курсах у НУБіП, надано інформацію про вступ на факультет ветеринарної медицини та запрошено на День відкритих дверей, який співпав з осінніми канікулами.
Майбутніх абітурієнтів цікавили питання навчання за контрактом та його вартість, наявність гуртожитку та ціна проживання у ньому, спортивна база університету та ін.

Завідувач кафедри В. Духницький


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook