Головна подія лабораторної індустрії України − XI Міжнародна виставка LABCompIEX

17 жовтня 2018 року

17−19 жовтня 2018 року у Виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбулася Головна подія лабораторної індустріїУкраїни − XI Міжнародна виставка комплексного забезпечення лабораторій LABCompIEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії у роботі якої прийняла участь завідувач науково-дослідної лабораторії біотехнології рослин ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» (www.blds.com.ua), старший викладач кафедри відтворення лісів та лісової меліорації ([email protected]), канд. с.- г. наук Оксана Чорнобров. У рамках заходу представлено весь спектр обладнання та технологій для лабораторій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг по створенню, оснащенню, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідницької сфери та медицини. Організатори виставки − Національна академія наук України та компанія LMT. Мета виставки − в умовах стрімких євроінтеграційних процесів сприяти: підвищенню кваліфікації фахівців галузі; міжнародного обміну досвідом з колегами; побудови довгострокових ділових відносин між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання і технологій та фахівцями в сфері лабораторних досліджень; впровадженню інноваційних науково-технічних рішень в більшість галузей промисловості України. Тематичні напрямки виставки: аналітичне обладнання; лабораторні технології, біотехнології,лабораторна медицина.
Даний захід відбувся за підтримки профільних Комітетів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерств і відомств, асоціацій і бізнес-об’єднань.На виставці було представлено 270 торгових марок і світових брендів, проведено 35 науково-практичних заходів, свої розробки представили 300 доповідачів. Науково-практична програма містила такі заходи: «Дні харчової промисловості і аграрного сектору», «Дні фармацевтичної промисловості», «Дні лабораторної медицини», «Дні ветеринарної медицини».

 

Для безкоштовної участі у даному заході необхідно: зареєструватися, отримати запрошення та персональний бейдж. Під час роботи Міжнародної виставки була можливість поспілкуватися із провідними лідерами лабораторної індустрії України, ознайомитися із експонатами вітчизняного та світового виробництва, постачальниками обладнання і матеріалів та технологічними рішеннями для лабораторій.

Cтарший викладач кафедри
відтворення лісів та лісових меліорацій
Оксана Чорнобров.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook