Профорієнтація триває: асистент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Тетяна Ткаченко відвідала Лютізьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів

29 жовтня 2018, 15:20

Напередодні осінніх шкільних канікул асистент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Тетяна Ткаченко провела зустріч з учнями 11 та 10 класів Лютізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вишгородської районної ради Київської області.
Учням було надано інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет ветеринарної медицини та спеціальності, за якими здійснюється набір на навчання. Розмова була спрямована на ознайомлення учнів з особливостями вступу та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Було акцентовано увагу на престижності навчального закладу, оскільки Національний університет біоресурсів і природокористування України у рейтингу українських вищих закладів освіти займає почесне 10 місце.
Також надано інформацію про сайт університету та факультету і підготовчі курси для абітурієнтів.


Особливу увагу в доповіді, звичайно, було відведено факультету ветеринарної медицини НУБіП України та почесності і багатогранності професії лікаря ветеринарної медицини. З матеріалів презентації учні ознайомились із спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини, а також з потужною науково-практичною базою факультету для підготовки висококваліфікованих фахівців. Було зазначено, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченню навчання одразу ОС «Магістр».

Обговорювались широкі можливості студентів НУБіП України реалізувати свої творчі та спортивні здібності, а також перспективи навчання, працевлаштування та міжнародного стажування. Окрім того, майбутнім випускникам було представлено друковані матеріали про умови вступу в НУБіП України та на факультет ветеринарної медицини. Усіх бажаючих запросили на День відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який відбудеться 1 листопада 2018 року.

Т.А. Ткаченко

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook