Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно беруть участь у профорієнтаційній роботі!

29 жовтня 2018 року

26 жовтня, із метою поширення інформації про наш університет, студент другого курсу ННІ ЕАЕ Ступаченко Назарій відвідав Узинську загальноосвітню школу І - ІІІ ступенів №1 Узинської міської ради Київської області, випускником якої два роки тому був сам. Під час спілкування з земляками, Назар зміг поділитися своїми враженнями від навчання у закладі, що входить до десятки кращих університетів країни за версією рейтингу «ТОП-200 Україна».

Під час зустрічі майбутні абітурієнти були познайомлені з широким колом спеціальностей за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, проте особлива увага була приділена саме престижу в наш час спеціальностей пов’язаних з енергетичною сферою, адже кваліфікований інженер ніколи не загубиться на ринку праці, а ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження готує саме таких спеціалістів.
Учні з цікавістю сприйняли озвучену інформацію, цікавились вартістю навчання, умовами проживання у гуртожитку, можливостю реалізації спортивних та мистецьких нахилів, можливістю проходження практики закордоном та програми подвійних дипломів з іноземними університетами-партнерами.

Також учні були проінформовані про можливість отримання додаткових балів при вступі пройшовши навчання на підготовчих курсах НУБіП України, а також взявши участь у предметних олімпіадах, що також немало важливо на сьогодні в умовах достатньо сильної конкуренції під час вступної кампанії.

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри ЕЕЕ
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook