«Fresher show» на економічному факультеті

29 жовтня 2018 року

Уже другий рік поспіль наш факультет проводить «Fresher show». Це подія, де першокурсники змагаються між групами. 23 жовтня було дуже спекотно!
У цей вівторок відбувся дебют першокурсника на Економічному факультеті! Цього року змагалися 9 команд на чолі з 2 кураторами. Кожна команда показала чудову підготовку та цікаві виступи. Серед журі були: директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович, заступник декана з денної форми навчання Нагорний Віталій Володимирович, заступник декана з виховної роботи Криворот Олег Григорович, голова СО НУБіП Паламарчук Максим, голова СО Економічного факультету Мусій Антоніна, голова студентської ради 10 гуртожитку Гнатенко Богдана.

 

Прийшов привітати наших учасників і декан факультету Діброва Анатолій Дмитрович. Він дав напутні слова та побажав перемоги всім і кожному!
Було 3 призових місця, 1 з яких зайняла команда «Нубіповська рибка», котра показала справжнє студентське життя , описала всі неперевершені моменти студентства. 2 місце - «Облік corporation»,яка довела, що Економічний факультет відомий своїми гарними і талановитими дівчатами. 3 місце отримала команда під назвою «Five the best», яка прославилася жартами та мініатюрами, неначе вони зірки КВН! Інші команди достойно виступили, але їм не вистачило трішки сміливості.

 

 

 

Кожну команду підтримували куратори, які були весь час з першокурсниками та допомагали їм. Завдяки цій події учасники познайомилися з рідним факультетом, побачили наш високий рівень та організованість. Хоч і свято проводиться лише другий рік, але спогадів вистачить на декаду !
Цікавий формат виступу не більше як 15 хв, якісна підготовка та величезна порція хорошого настрою- ось що ви могли отримати на «Fresher show»!

Андрій Волков,

заступник голови СО економічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook