Обираємо майбутнє: день відкритих дверей в ННІ післядипломної освіти та кафедрі аграрного консалтингу і туризму

25 жовтня 2018 року

 

   

     25 листопада Національний університет біоресурсів і природокористування України радо зустрічав у своїх стінах випускників коледжів і технікумів України.

     Знайомство з університетом розпочалося з адміністративного корпусу, в холі якого проходила презентація наукових доробків факультетів та ННІ. Ректор Станіслав Ніколаєнко радо привітав гостей, відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук ознайомив з правилами прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, а творчі колективи кафедри культурології провели концерт. Потім знайомство продовжилося по факультетах і ННІ.

     Так, ННІ післядипломної освіти та кафедра аграрного консалтингу і туризму відкрили свої двері студентам Комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради "Академія мистецтв". Перед абітурієнтами виступили директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць і її заступник ТерезаМикицей, які подякували за візит та надали інформацію про університет і можливості, що отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля, а також детально розповіли про спеціальність «Туризм». Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму з перших вуст поділилися з абітурієнтами про вступ, особливості навчання та студентське життя. Студенти академії мистецтв ділилися враженнями від побаченого сьогодні. Сподіваємося побачити їх серед наших майбутніх студентів.

  

Ірина Кудінова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook