Профорієнтація в Лохвицькому механіко-технологічному коледжі

25 жовтня 2018 року
м.Лохвиця, Полтавська обл.

 18 жовтня, доцент кафедри процесів і обладнання переробки АПК Віктор Сарана відвідав Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії, що на Полтавщині. Для презентації НУБіП України і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК викладач поспілкувався з учнями технологічного відділення.

 Доповідач ознайомив студентів зі спеціальностями підготовки бакалаврів і магістрів, особливостями навчальних програм, розповів про бази практик студентів, студентське самоврядування на факультеті, програму подвійного диплому та перспективи майбутнього працевлаштування. Також учні були проінформовані про День відкритих дверей, у рамках якого майбутні абітурієнти познайомляться з величною історією і здобутками нашого університету, з кафедрами факультету, їхніми навчально-науковими лабораторіями та аудиторіями. Особливу увагу доповідач звернув на організовані в НУБіП України підготовчі курси та їх переваги при вступі до нашого ВУЗу.

 

 
 
Учні виявили неабиякий інтерес до нашого університету, ставили багато запитань з приводу закордонного стажування, улаштування студентського життя, наявності гуртожитків, спортивного комплексу та їдалень. Віктор Сарана поділився з учнями своїм досвідом роботи в університеті, дав вичерпні відповіді на всі питання та надав усі необхідні контакти.
 
Віктор Сарана
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook