Чергове засідання Вченої ради факультету аграрного менеджменту

18 жовтня 2018 року

18 жовтня 2018 року відбулось чергове засідання Вченої ради факультету аграрного менеджменту.

Розпочалося засідання урочистим врученням грамот та нагород викладачам та студентам, зокрема доценту кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Аліни Троян за зайняте перше місце у змаганнях зі стрільби. Анатолій Остапчук особливо відмітив студентів, яких по праву можна вважати гордістю факультету – багаторазові переможці на спортивних змаганнях як всеукраїнського так і світового рівня, серед них: Касумов Різвян, Шахов Олександр, Черкашин Федір та Данілочкіна Наталія.

Заступник декана з координації міжнародних проектів доцент Олена Ковтун доповіла про міжнародну діяльність на факультеті та особливості залучення іноземних студентів на навчання.

Завідувачі кафедр прозвітували про план профорієнтаційної роботи на найближчі півроку та обговорили шляхи покращення роботи в цьому напрямі.

Своїм досвідом щодо підготовки до акредитації освітньо-професійної програми «Маркетинг» поділився завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк.

Членами Ради було заслухано та одноголосно затверджено звіт докторанта 1 року навчання кафедри економічної теорії Бутенка В. М.

Про результати відрядження до Варшавського університету наук про життя (SGGW) доповіла доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Четверик. В ході обговорення було запропоновано шляхи удосконалення навчального процесу на факультеті.

Наостанок було розглянуто питання рекомендації до друку навчально-методичних матеріалів.

Анна Збарська
Заступник декана

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook