На засіданні вченої ради факультету розглянули поточні завдання

22 жовтня 2018 року

У п'ятницю, 19 жовтня відбулося чергове засідання вченої ради факультету.

На засіданні завідувачі кафедр факультету доповіли про стратегію і завдання профорієнтаційної роботи ННП факультету у 2018-2019 н.р.
Про виконання заходів із реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2018-2019 н.р. пдготувала доповідь завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, д.т.н. Кохан С.С.


Далі вчена рада заслухала та обговорила наукову доповідь на тему "Еколого-економічне моделювання раціонального використання земельно-ресурсного потенціалу" доцента кафедри земельного кадастру, к.е.н. Л.В. Паламарчук, підготовану за результатами виконання наукової тематики.


Потім вчена рада розглянула питання порядку денного про рекомендацію до друку навчальних посібників «Standardization and Rationing in Land Management» (Стандартизація та нормування в землеустрої) (авторський колектив: д.е.н. Мартином А.Г., к.е.н. Гунько Л.А., Колганова І.Г.), «Mathematical methods and models in land management» для вивчення дисципліни математичні методи і моделі в землеустрої, в тому числі студентами - іноземцями, що передбачено навчальною програмою дисципліни «Математичні методи і моделі в землеустрої» (авторський колектив: Мартин А.Г., Чумаченко О.М., Кривов’яз Є.В., Харчук Н.С., Дубовик О.М.), а також науково-методичних праць, підручників «Дистанційний моніторинг земельних ресурсів» (авторський колектив: Кохан С.С., Востоков А.Б.), «Формування агроландшафтів» (авторський колектив: к.с.-г.н. Барвінський А.В., к.е.н., к.е.н. Тихенко Р.В.), монографій «Організація землекористування територій природно-заповідного фонду» (авторський колектив: д.е.н. Третяком А.М., д.е.н. Третяк В.М. к.е.н. Гунько Л.А. та к.е.н. Гетманьчик І.П.), «Атласне картографування вартості земель України» (авторський колектив: Ковальчук І.П., Тихенко Р.В., Опенько І.А., Шевченко О.В., Жук О.П., Кошель А.О., Богданець В.А., Палеха Ю.М., Патиченко О.М., Тихенко О.В., Чумаченко О.М.).

Заступником декана факультету О.В. Шевченком на завершення було представлено програму підготовки факультету до розширеного засідання ректорату з планування на листопад, яка має відбутися 31 жовтня 2018 року на базі навчального корпусу №6.

Підготував матеріал доц. Богданець В.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook