"Публічний лекторій" продовжується

20 жовтня 2018 року
НУБіП України

 В рамках проекту "Публічний лекторій" студенти спеціальності "Прикладна економіка" разом з викладачами кафедри глобальної економіки Кірейцевою О.В., Наконечною К.В., Богач Л.В. відвідали круглий стіл «Рух до ЄС. Адаптація українського аграрного сектору до вимог ЄС».

 Учасники заходу обговорили умови адаптації українського аграрного сектору до вимог ЄС, стан реформування земельних відносин, активізацію експорту продовольства, охорону ґрунтів, гармонізацію законодавства, налагодження науково-освітніх, інформаційних зв’язків і взаємодії на національному та міжнародному рівнях, підвищення ефективності та якості освітнього процесу, наукових досліджень, а також визначення пріоритетних аспектів взаємовигідного співробітництва закладів вищої освіти, установ та організацій.

 

 Круглий стіл був спрямований на надання практичної інформації про вимоги, які висуваються до вітчизняних агровиробників після підписання Угоди про асоціацію «Україна – ЄС» і торкаються не лише питання експорту продукції, але й її постачання на внутрішній ринок.

 

Марина Павленко, асистент кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook