День Захисника України

12 жовтня 2018, 10:00
НУБіП

       В нашому університеті доброю традицією стало  напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці  вручати погони молодшого лейтенанта випускникам кафедри військової підготовки. Ось і зараз, 12 жовтня,  їх  вручили більше, як 400 юнакам і дівчатам.

   Вітаючи молодших лейтенантів запасу, ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко зазначив, що Покрова споконвіку вважалася покровителькою козацтва, а наші славні воїни своїми звитягами століттями демонстрували козацький дух та волю і боронили рідну землю, і висловив сподівання, що випускники кафедри військової підготовки будуть гідними продовжувачами цих славних традицій.

 

      Не обійшлося свято без творчих вітань кафедри культурології. Цього разу колектив кафедри представили хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» під керівництвом Володимира Якимчука, чоловічий вокальний ансамбль «Амеро»  під керівництвом Сергія Дудка та доцент кафедри заслужений артист України Віктор Кавун. 

 

 

      Приємною несподіванкою для кафедри стало те, що  заступник командира 12-го окремого мотопіхотного батальйону, голова благодійного фонду «Крапля до краплі» Микола Ратушний вручив подяки за високий патріотизм колективу кафедри культурології і її співробітникам – доценту Роману Рудому і провідному фахівцеві Олександрові Третяку. 

 

  

           Зі святом вас, наші захисники!

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook