Майстер-клас «10 кроків до роботи»

17 жовтня 2018 року

Цікавою подією у рамках співпраці викладачів кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського і керівників сучасних успішних підприємств стало проведення 11 жовтня 2018 року майстер-класу на тему: «10 кроків до роботи» Яни Сіліян-Возної, активного молодого та креативного менеджера з управління персоналом Групи компаній «UkrLandFarming», експерта з підбору персоналу всіх рівнів від масового підбору до ТОП-менеджерів.

У сучасних умовах глобальної конкуренції, стрімкого науково-технічного прогресу знання та навички працівників виступають основним джерелом довготривалого процвітання підприємств.

Підготовка та пошук компетентного персоналу, здатного до високопродуктивної праці є запорукою досягнення успіху вітчизняних підприємств. Тому HR-менеджер ознайомила студентів зі специфікою проходження співбесід, зокрема у холдингу UkrLandFarming, наголосила на визначенні власних пріоритетів при пошуку роботи, правильному оформленні резюме. Майбутні фахівці отримали багато вичерпної інформації: як справити позитивне перше враження, як приборкати хвилювання та яких помилок не варто допускати при співбесіді, як презентувати себе перед роботодавцем.

Зустріч відбулася в дружній і продуктивній атмосфері, студенти і викладачі активно обговорили актуальні та важливі питання сучасного працевлаштування. Реальні приклади з життя, якими поділилася Яна Сіліян-Возна, сформували у здобувачів вищої освіти підґрунтя для чіткого розуміння успішного навчання у вузі, отримання міцної теоретичної бази в сфері управління та усвідомлення залежності професійного успіху від власних сил, підготовки і самовдосконалення.

Студенти факультету аграрного менеджменту отримали надзвичайно багато корисної, цінної фахової інформації, що стане в нагоді при подальшому їх працевлаштуванні, за що – особлива подяка лектору та керівництву управління персоналом Групи UkrLandFarming.

Наталя Драгнєва

доцент кафедри менеджменту

ім.проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook