Дуальна освіта в дії

12 жовтня 2018, 21:43
10 корпус

  На виконання рішення ректорату НУБіП України про поглиблення дуальної форми здобуття освіти кафедра підприємництва та організації агробізнесу спільно з деканатом економічного факультету продовжує цикл зустрічей студентів з практиками підприємництва та агробізнесу.

Цього разу до нас завітали представники Київської регіональної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль», які представили коротку інформацію про банк, його структуру, програми підтримки розвитку підприємництва.

 

     Останнім часом Райффайзен Банк Аваль плідно співпрацює з підприємницькими структурами у сфері агробізнесу, розвиває програми та банківські продукти саме для аграрної сфери.
    Така діяльність потребує кваліфікованих спеціалістів з глибокими теоретичними знаннями щодо особливостей функціонування аграрних підприємств. З цією метою банк звернув увагу на студентів економічного факультету НУБіП України як флагмана аграрної економічної освіти в країні. Під час зустрічі магістри приймали активну участь в обговоренні актуальних питань, показали високий теоретичний рівень набутих під час навчання знань. 
     На завершення зустрічі банкіри висловили пропозиції щодо проходження практики та стажування у відділеннях банку за напрямами розвитку програм для агробізнесу з можливим подальшим працевлаштуванням. До речі початковий рівень заробітної плати на таких посадах складає 15000 грн.

      Кафедра підприємництва та організації агробізнесу висловлює щиру подяку за організацію зустрічі деканату економічного факультету та директору з розвитку Київської регіональної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» Миколаєвському А.Л. – випускнику економічного факультету.

Віталій Радько
к.е.н., доцент кафедри підприємництва
та організації агробізнесу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook