Розповідаємо про користь заморожених овочів та плодово-ягідної сировини

11 жовтня 2018 року
ТРК "Україна"

Часто до викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК звертаються телеканали з проханням надати важливу і корисну інформацію для населення України зі зберігання, виробництва та терміну придатності харчових продуктів. І незважаючи на велику завантаженість викладачів останні з великою радістю це роблять, бо усвідомлюють, що вживання якісних і безпечних продуктів – запорука здорової нації.

8 жовтня 2018 року в програмі Сьогодні» - повний випуск в рубриці «Заготовки на зиму» доцент кафедри процесів і обладнання продукції АПК Марія Жеплінська розповіла про користь заморожених плодово-ягідних та овочевих продуктів порівняно з іншими видами консервування.
 
 
Акцент стояв в першу чергу на кількості залишкових вітамінів, яка є найбільшою порівняно з іншими видами консервування. Крім цього було надано поради для господарок з метою отримання правильно заморожених продуктів. А це безумовно дозволить отримувати в їжу більше корисних речовин в зимовий період.
 
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і обладнання 
переробки продукції АПК
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook