Студенти факультету взяли участь у військово-спортивних змаганнях «Патріот НУБіП України» з нагоди «Дня Захисника України»

10 жовтня 2018 року

Формування громадянина-патріота України з високою національною свідомістю, підготовленого до життя – це виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людей.
Тому, 9 жовтня 2018 року студенти факультету ветеринарної медицини під керівництвом заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача взяли активну участь у військово-спортивних змаганнях «Патріот НУБіП України» з нагоди «Дня Захисника України», метою яких є підготовка молоді до праці, військової служби, захисту України і виховання у студентів високих морально-патріотичних якостей.


Наші студенти змагалися в 12 військово-спортивних видах змагань та достойно представили факультет. Зокрема, студенти 2 курсу Короткий Василь та Короткий Олександр зайняли І місце із  штовхання гирі 2×24 кг.
Також наші студенти зайняли ІІІ місце в перетягуванні канату, ІV місце – у спорядженні магазину автомата Калашникова, V місце – у неповному розбиранні і збирані автомата Калашникова та комбінованій естафеті.
Хочеться подякувати спортсменам за активну участь в таких нелегких змаганнях, а вболівальникам – за підтримку спортсменів.
Студенти ветеринарного факультету, Ви – молодці!


Тарас Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook