Як знайти своє справжнє покликання?

9 жовтня 2018 року

 Зовсім нещодавно у школах пролунали перші дзвінки та розпочалися заняття, але вже школярі активно цікавляться інформацією про ЗВО, шлях, який їм потрібно обрати в майбутньому. Однак виявляється, що переважна більшість школярів не знають, ким хочуть бути у майбутньому, а саме тому потребують допомоги та додаткової інформації про заклади вищої освіти.
Куди вступати, який фах обрати? – це наче гра в рулетку. Комусь щастить, хтось програє. У кількох 11-тих класах лише незначна кількість учнів точно знають, ким хочуть стати у майбутньому. Менш упевнених дітей у класі більшість. І найбільше вони бояться саме помилитися з вибором.
Саме тому, профорієнтаційна бригада з активних студентів НУБІП, відвідала середні навчальні заклади: Циблівську ЗОШ І-ІІІ ст., Переяслав-Хмельницького р-ну, Київської обл., та Лісниківську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Михайла Грушевського, Києво-Святошенського району Київської області показуючи на власному прикладі переваги щодо обрання ЗВО та престижні професії, які можна отримати у вузі, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті.

О. Пономаренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook