Вчителі лише широко відчиняють двері у світ знань, а входять у нього – учні!

5 жовтня 2018 року

Напередодні Дня вчителя, Міжнародного Дня працівників освіти,5 жовтня, актова зала НУБіП України була переповнена. У ній  зібралися представники педагогічної громади Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з його керівниками. Всі очікували на вітання і концерт з нагоди свого професійного свята. У нашому Університеті нема НПП, який, переступаючи поріг аудиторії, не думав би як краще провести заняття із студентами, сформувати компетентну професійну особистість у своїй галузі знань, патріота України. 

З величезним трепетом в душі слухаємо ректора Станіслава Ніколаєнка,здолаємо всі труднощі, що відлунюють в нас через кризи і війну у країні. Подяка за сумлінну працю, щирі вітання піднімають дух, окрилюють всіх і налаштовують на творчі здобутки у повсякденній праці.
На гуманітарно-педагогічному факультеті - це свято особливе. Один за одним виходять на сцену наші студенти у ролях відомих педагогів, філософів, просвітителів, що сяяли на небокраї освіти від Античності до сьогодення. Захоплюємося Яном Амосом Коменським, що його так віртуозно зіграв наш студент четвертого курсу, спеціальності «Соціальна педагогіка» Вадим Братчиков. Вадим – волонтер, учасник усіх фестивалів й акцій, що організовуються соціальними службами Києва. Відкриваємо нові грані таланту у своєму студентові. І радіємо, і захоплюємося, і сподіваємося, що маємо достойну зміну для майбутнього країни і славу для рідної Alma Mater!

Не менше захоплюємося іншими творчими колективами: ансамблем бального танцю «Чарівність», студією сучасного танцю «Сузір’я Dance».

Шукаємо очима серед учасників дійства студентів наших спеціальностей, знаходимо… і втішаємося; любуємося молодечим завзяттям, граційністю, артистизмом. Шана і хвала їх творчим наставникам з кафедри культурології. Маємо ким пишатися, дорогі колеги! Достойна зміна, чудове дозвілля, вдячність за професійне дійство і свято для душі!

Для глядачів виконавці Анна Матушевич, Кароліна Кузнюк, Валентин Жуль, Максим Гненюк, Іван Артамонов, Тарас Дуда, Віктор Кавун, Мар’яна Остюк подарували незабутні хвилини насолоди своєю творчістю, любов’ю до пісні й України. З роси і води Вам, дорогі колеги, за українську душу, неперевершену українську пісню!

Тамара Ковальчук,

доцент кафедри соціальної роботи та

інформаційних технологій в освіті

фото nubip.edu.ua/node/51058 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook