Профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію» у місті Ладижин

3 жовтня 2018 року

Минулого тижня, а саме 28 вересня, у приміщенні палацу культури «Прометей» міста Ладижин Вінницької області відбувся профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію».

Цей захід, організований міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міським центром зайнятості, а також відділом у справах сім’ї та молоді, дозволив випускникам усіх шкіл міста разом із батьками та вчителями поспілкуватися з представниками навчальних закладів 1-го - 4-го рівня акредитації.

У форумі прийняли участь представники 15 навчальних закладів із 5 областей України, у тому числі нашого університету. Цьогоріч до факультету ветеринарної медицини,який не вперше брав участь у заході, представленого доцентами Оленою Гальчинською та Вадимом Іщенко, долучився і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, зокрема, асистент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Вікторія Ликтей.

У ході форуму майбутні абітурієнти змогли не тільки ознайомитися із правилами вступу до НУБіП України,напрями підготовки та спеціальностями, але і задати ряд хвилюючих їх уточнюючих питань, що стосувалися можливості отримання додаткових балів при вступі, поселення в гуртожитки, програм подвійних дипломів та закордонних стажувань. Поповнилися слухачами також дистанційні курси фізики та математики, які готові безплатно проводити кафедри фізики та вищої математики нашого ННІ для того, щоб допомогти майбутнім абітурієнтам скласти ЗНО з найкращими результатами.

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження викликав чимале зацікавлення не тільки серед школярів, але і студентів місцевого коледжу, адже Ладижинські ТЕС та ГЕС, а також місцева птахофабрика, комбікормовий завод та інші підприємства створюють можливості для працевлаштування саме для випускників наших спеціальностей.

Вибір навчального закладу, а згодом професії, значною мірою впливає на все наступне життя людини, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, готовий поповнити свої ряди юними ладижинцями, чиї земляки вже є нашими студентами та допомогти їм здобути гідну професію.

Вікторія Ликтей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook