Якість не тільки безкоштовна, вона найбільш «солодке» джерело прибутку!

3 жовтня 2018 року
Університеті банківської справи вул. Андріївська,1, м. Київ

Впровадження інтегрованого методу навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК,  як зазначає декан проф. Лариса Баль-Прилипко, має велике значення у розвитку особистості та є ефективнішим засобом в опануванні сучасних технологій, підвищенні ефективності навчання і якості знань, формуванні життєвої і професійної компетентності сучасної молоді.

При мобільності викладачів кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Владислава Сухенка, Наталі Мєдвєдєвої, Юлії Сливи, Наталії Сілонової та аспіранта Тетяни Розбицької магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» долучились до тренінгу на тему: «Управління ефективністю бізнесу: методи, інструменти і технології».

Навчання було організовано Університетом банківської справи за сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Logo ubs ua

Під керівництвом досвідчених бізнес-тренерів д.е.н., проф. Світлани Кузнецовоі та к.е.н., доцента Людмили Підвисоцькоі, к.е.н., проф. Тетяни Гірченко учасник вчились управляти витратами і доходами, бюджетуванню, приймати ефективні управлінські рішення.

Виїзде заняття ставило за мету навчитись ефективним інструментам управління та ведення бізнесу, управляти витратами і доходами, бюджетуванню, приймати ефективні управлінські рішення.

Навчання було поділено на чотири модулі:

Модуль 1. Планування витрати та аналіз конкурентних переваг.

Модуль 2. Контроль і управління ефективністю центрів відповідальності;

Модуль 3. Розробка маркетингові стратегії. Приймання довгострокових рішень;

Модуль 4. Управлінський контроль і ризикам підприємницької діяльності.

До кожного модулю тренерами було розроблено бізнес-кейси, які охоплюють сфери бізнесу від менеджменту, маркетингу та HR до технічних рішень.

Робота над бізнес-кейсом передбачала:

- розбір конкретної ситуації з певного сценарію, який включає самостійну роботу;

- «мозковий штурм» в мережах малої групи;

-  публічний виступ із представленням та захистом запропонованого рішення;

- контрольне опитування учасників на предмет знання фактів кейсу, що розбирається.

Таким чином, участь у бізнес-тренінгу дало можливість сформувати нові компетенції майбутніх фахівців з якості, стандартизації та сертифікації.  

Наталя Мєдвєдєва
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook