Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту запрошує до участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектора»

7 листопада 2018 року


 


Міністерство освіти
і науки України

 

Національна академія наук України
Відділення економіки
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України спільно з кафедрою економічної теорії, макро- і мікроекономіки  економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кафедрою національної економіки та публічного управління факультету економіки та управління ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана», кафедрою міжнародної економіки, політичної економії та управління факультету економіки і менеджменту Національної металургійної академії України (м. Дніпро), Поморською академією (м. Слупськ, Польща) та Університетом Foggia (Італія) запрошують до участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектора», присвяченій 80-річчю від дня народження члена-кореспондента Національної академії наук України, доктора економічних наук Кваснюка Бориса Євгеновича, фундатора наукової школи економічного зростання та структурних змін в економіці України.
Конференція відбудеться 8-9 листопада 2018 року.
Місце проведення: Національний університет біоресурсів і природокористування України, навч. корпус № 3, ауд. 309, вул. Героїв Оборони, 15, м. Київ, Україна, 03041.
До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти, працівники ВНЗ України, Польщі, Італії та інших країн.  
Тематичні напрями конференції:
1. Зміна парадигми економічного розвитку у сучасних глобальних  умовах.
2. Можливості  інклюзивного розвитку національної економіки.
3. Роль агропродовольчого сектору в економічному зростанні України.

Офіційні мови конференції: українська, англійська, польська.

Заявку та матеріали для участі у конференції необхідно надіслати до 1 листопада 2018 року на адресу оргкомітету: [email protected]

Контакти організаційного комітету:
Україна, 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навч. корпус № 10, каб. 413, факультет аграрного менеджменту, кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, тел.: 044-527-80-81
Контактна особа: Збарська Анна Василівна, тел.: 063-607-92-92
Електронна адреса: [email protected]
Детальніше у інформаційному листі конференції
Інформаційний лист конференції.pdf


 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook