Відгук на відкрите практичне заняття доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей С.В. Цимбал

27 вересня 2018 року

13 вересня 2018 року відбулося відкрите практичне заняття доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей С. В. Цимбал для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно –інтегровані технології» з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Тема заняття: «Energy. The Present Simle Tense. The Present Continuous Tense».
Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеному відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету. Під час заняття викладач використовувала: наочний роздатковий матеріал, ноутбук для демонстрації циклу презентацій та відео по темі, що дало змогу студентам показати хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці. Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів. Студенти вправно володіли вивченою лексикою, вміло виконували вправи по темі, аналізували тексти і вели діалогічне мовлення, ставили питання, висловлювали власні думки, обговорювали проблемні питання. Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на схвальні відгуки.


Доц. Поліщук О.С.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook