Виставка – місце зустрічі з професіоналами.

27 вересня 2018 року
Міжнародний виставковий центр

26 вересня 2018 року доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Таран Т.В. відвідала виставку "Еко-Expo" та прийняла участь у панельній дискусіїна тему: "Закон про органічне виробництво, що захищає права виробників та споживачів". Розглядались питання: що таке сертифікована органічна продукція та чим вона відрізняється від іншої? Як створювався закон України "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції"? Які переваги отримують виробники? Як закон захистить права споживачів?
Питання розглянуті в ході дискусії стануть у нагоді під час викладання дисципліни "Екотрофологія" для студентів ОС "Магістр", що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза".

Виставка ECO-Expo є місцем для максимально ефективного та продуктивного спілкування з фахівцями в області натуральної, органічної та екологічно чистої продукції.
Ділову програму виставки склали презентації, семінари та майстер-класи вітчизняних і зарубіжних фахівців органічного ринку, які об’єднають всі напрямки діяльності цього сегмента.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook