Студентська родина факультету аграрного менеджменту поповнилась студентами з Камеруну та Гани

8 вересня 2018 року
Факультет аграрного менеджменту

Цього року до студентської сім'ї факультету аграрного менеджменту долучилися студентки з Камеруну та Гани. Відповідно до укладених договорів, студенти будуть навчатись на бакалаврській програмі протягом чотирьох років за спеціальністю "Менеджмент" в англомовній групі.

Навчання з англомовним викладанням низки дисциплін англійською мовою на факультеті аграрного менеджменту було запроваджено з 2003 року. І цей експеримент себе виправдав! Оскільки студенти, навчаючись за такою моделлю, мають можливість не тільки оволодівати азами управлінсько-економічних дисциплін, але і освоювати ці знання саме англійською мовою. А це, безперечно, дозволяє створити додаткову цінність таким випускникам. Тому що ти володієш не тільки прикладними знаннями, але можеш бути частиною глобалізованого світу і, спілкуючись англійсьою мовою, відкриваєш нові можливості як для свого підприємства, так і України загалом.

З 2017 року на факультеті аграрного менеджменту відкрито навчання в магістратурі зі 100% викладанням дисциплін англійською мовою. А цього року - відкрито таку можливість і для студентів-бакалаврів.

07 вересня 2018 року в деканаті факультету аграрного менеджменту відбулась зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету, із представниками студентів-іноземців: Bih T.Brenda, Malabo E'Dzoa Audrey, Mabel Cofie. Були обговорені організаційні питання навчання на факультеті та питання добробуту студентів.  

Студентки запропонували організувати зустріч з англомовними студентами факультету та розказати про свої країни, економічний стан та особливості організації навчально-освітнього процесу.

Це однозначно було схвалено та підтримано адміністрацією факультету. Так що чекайте незабаром на новини!

Олена Ковтун,

керівник міжнародних програм

факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook