Засідання Вченої ради в навчально-науковому інституті післядипломної освіти

30 серпня 2018 року

 

 

     30 серпня 2018 року відбулося засідання вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти з порядком денним: «Про підсумки діяльності ННІ ПО за 2017-2018 н.р. та завдання на наступний навчальний рік».

     У своїй доповіді директор ННІ ПО Марія Кулаєць наголосила на тих успішних кроках, які здійснює ректорат університету, вчена рада, особисто ректор Станіслав Миколайович Ніколаєнко по оновленню курсу нашого навчального закладу. 
     Це і підвищення якості навчального процесу, зміцнення матеріально-технічної бази, нарощення кадрового потенціалу, ремонтні роботи в гуртожитках і корпусах, рекреаційне відновлення ботанічного саду тощо.

     Колектив навчально-наукового інституту післядипломної освіти вносить свій чималий вклад у загальну скарбницю позитивних зрушень в університеті.
     Впродовж 2018 року у інституті післядипломної освіти підвищували кваліфікацію понад дві тисячі слухачів. На програми здобуття другої вищої освіти та магістерські програми під час вступної кампанії до університету вступили 272 бакалаври і магістри. До спецфонду університету надійшло 4,8 млн грн позабюджетних коштів.

     Стратегічні плани інституту наступні:

  • проліцензувати магістерську спеціальність «Публічне управління та адміністрування» та проакредитувати навчальну освітню програму «Управління інноваційною діяльністю»;
  • підготувати ліцензійну справу на здійснення освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» (освітній ступінь «Бакалавр»);
  • оформити ліцензійну справу на збільшення ліцензійних обсягів підготовки бакалаврів спеціальності «Туризм»;
  • створити три нових лабораторії для спеціальності «Готельно-ресторанна справа», дооснастити лабораторію аграрного консалтингу і туризму, закупивши нове ліцензійне забезпечення;
  • профінансувати виконання ремонтних робіт і вхідних дверей у 10 навчальному корпусі;
  • забезпечити надходження коштів до спецфонду в сумі 7,0 млн грн, що становитиме 1,0 грн на кожну бюджетну.

     Назріла доцільність змінити назву інституту на «Навчально-науковий інститут післядипломної освіти і туризму».

  

     До 1 листопада слід завершити формування державного замовлення з підвищення кваліфікації на 2019 календарний рік. Вже надійшли заявки від Миколаївського національного аграрного університету, Українського інституту експертизи сортів рослин, Херсонського аграрного університету, Одеського аграрного університету та ін. Необхідно реалізовувати два комерційних проекти на прохання Братства бджолярів України.

     Перспективних задумів в інституті чимало. 
     Навчально-науковий інститут післядипломної освіти підтримує новий курс університету і готовий внести вагомий внесок у його реалізацію.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму
Фото Олена Локутова,
доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook