В НУБіП відбувся фестиваль для любителів собак – AlfaDogFest – 4

24 серпня 2018, 16:45

Традиційне свято для собак та їхніх власників AlfaDogFest відбулося 19 серпня 2018 року на новому тренувальному майданчику Школи охоронних собак «Альфа» на території факультету ветеринарної медицини НУБіП України за адресою вул. Полковника Потєхіна, 16 у м. Києві. 

Цього разу захід був тематичним, адже був присвячений знайомству з новою національною українською програмою підготовки та перевірки робочих якостей службових собак – «Український Ринг».

Чотирнадцять команд Людина-Собака з Києва та Одеси вийшли на старт, щоб стати першопрохідцями у народженні власної української програми, мета якої – підготовка собак, придатних до комфортного співіснування у громадському суспільстві мирних часів, але здатних за потреби виконувати «роботу» із захисту людини, охорони майна та території, розшуку та диференціації запахів. Усі учасники отримали дипломи і медалі на згадку про участь, як стимул продовжувати роботу, удосконалюючи вміння своїх чотирилапих напарників. Переможці та кращі виступи були відзначені пам’ятними кубками, дизайн яких виконано креативною агенцією Loco Design dept спеціально для ШОС «Альфа». Завдяки співпраці з офіційним представництвом ТМ JOSERA в Україні, подарунки отримали і собаки чемпіонату – 72 кг супер преміального корму повезли по домівках вартові для своїх службових ласунчиків.


За станом здоров’я «службовців» слідкували фахівці Клініки ветеринарної медицини Навчально-науково-виробничого Клінічного центру «ВЕТМЕДСЕРВІС», що за рогом від майданчика за цією ж адресою. Одну тварину навіть врятували після укуса оси. Грюнендаль Джой прямо перед стартом постраждав від злючої комахи і одразу отримав екстрену кваліфіковану допомогу.

«Цивільним» чотирилапим теж було чим зайнятися на фестивалі, головним персонажем якого був славнозвісний медійний персонаж Тортік Собакінсен зі своєю невгамовною господаркою Олександрою Щегловою, які разом із командою волонтерського проекту #Чистопес запалювали публіку веселощами на конкурсах та вікторинах, дарували подарунки від себе та спонсорів фестивалю: амуніцію ручної роботи, «собаче» печиво, сувеніри від ТМ JOSERA, літаючі тарілки та м’ячики від ТМ Collar, кумедні футболки від Cool Staff for You та подарункові сертифікати від Bruno_Groom.


Особливо хочеться відзначити активність, присвячену допомозі собакам у притулках. На фестивалі була організована точка збору допомоги, куди приносили іграшки, амуніцію та харчі, які поїдуть до мешканців притулків, про що звітуватимуть чудові люди із проекту #Чистопес. Окрім того, купуючи сувеніри від Тортіка – оригінальні чашки з веселими текстами про собак, гості також допомагали притулкам, оскільки частина коштів від продажу також відправлять до притулків.

Сподіваємося, що AlfaDogFest приніс радість та користь гостям та усім причетним до свята людям і собакам, і чекаємо усіх наступного року на нових фестивалях Школи охоронних собак «Альфа», а постійний, якісний ветеринарний супровід тваринам забезпечать лікарі ветеринарної медицини ННВ Клінічного центра «ВЕТМЕДСЕРВІС» факультету ветеринарної медицини.

Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В'ячеслав Соломон,
представник Школи охоронних собак «Альфа» Поліна Тірська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook