Співробітники нашої кафедри нагороджені ректоратом почесними грамотами і подяками за сумлінну роботу в приймальній комісії!

21 серпня 2018 року
Навчальний корпус №3

Логічним підбиттям підсумків роботи приймальної комісії стало відзначення 21 серпня 2018 року людей, які все літо опікувалися набором студентів. Ректор Станіслав Ніколаєнко у вітальному слові зазначив, що цьогоріч ми стикнулися з величезними викликами, демографічною кризою, жорсткою внутрішньою і зовнішньою конкуренцією, що посилювалося соціально-економічною ситуацією, військовими діями на Сході та широким конкурсом з його недоліками. Викладачі, співробітники проїхали тисячі шкіл, провели потужну інформаційну роботу серед учнів, батьків, чисельні публікації та сюжети в ЗМІ дозволили нам увійти до десятки кращих вишів України, які збільшили державне замовлення. Перший проректор Ігор Ібатуллін та відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук відмітили злагоджену роботу відбіркових та предметних комісій, які забезпечили набір студентів, а проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зафіксував також і рекорд вступу 2018: уперше кількість контрактників перевищила місця державного замовлення на базі школи.

 

Ректорат подякував за сумлінне виконання обов’язків у приймальній комісії, організацію прийому документів, проведення вступних випробувань та конкурсного відбору вступників на програми підготовки фахівців освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» та відзначив нагородами працівників, в тому числі і співробітників нашої кафедри. Нагадаємо, що в цьому році відбіркові комісії від механіко-технологічного факультету на освітніх ступінях "Магістр" і "Бакалавр" були створені виключно із співробітників нашої кафедри. Зокрема на ОС "Магістр" працювали доцент Катерина Сєра та майстер виробничого навчання Дмитро Пятецький, а на ОС "Бакалавр" доценти Олексій Бешун і Олексій Соломка та асистент Оксана Завадська. Почесну грамоту з рук ректора Станіслава Ніколаєнка отримав доцент Олексій Бешун, подяки: доцент  Катерина Сєра та асистент Оксана Завадська.


 Після вручення нагород ректор Станіслав Ніколаєнко оголосив про підписанай наказ про грошове преміювання. Після чого спілкування продовжилося.

 

Вітаємо співробітників кафедри з нагородами

та успішним виконанням обов’язків в приймальній комісії!

Олександр Лавріненко

Детальніше про подію

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook