Школа першокурсника на гуманітарно-педагогічному факультеті – досвід та враження

20 серпня 2018 року

     Цього чудового літнього ранку було по-справжньому спекотно, адже студенти гуманітарно-педагогічного факультету продовжували бути активними учасниками університетського бурхливого життя. Школа першокурсника принесла багато позитивних емоцій, вражень та знайомств «юним» студентам. Вчорашні школярі, а сьогоднішні члени університетської спільноти не тільки змогли познайомитися з структурою факультету та університету, але й побувати у самому живому організмі закладу вищої освіти, зазирнути у самий осередок підрозділів, відділів та центрів, взяти безпосередню участь у виконання управлінських і виконавчих ролей.

     Особливу роль у цей день взяли на себе студенти першокурсники – майбутні журналісти. Молоді люди завзято бралися допомагати колективу гуманітарно-педагогічного факультету в облаштування нової навчальної медіа-лабораторії, де уміло наводили порядок, збирали меблі та їх розміщали. Вони відверто зізналися декану проф. В. Шинкаруку, що особисто для них цікавою є реалізація проекту зі створення телевізійного каналу нашого Університету на базі навчальної медіа-лабораторії кафедри журналістики та мовної комунікації, навчатися у якій їм прийдеться найближчими роками. Тому саме вони хотіли бути у витоках її створення та розбудови.

     Своїми враженнями щиро поділилася Анастасія Загоровська, студентка спеціальності «Психологія», яка вважає своє перебування у школі першокурсника як безцінний та визначальний досвід для особистого майбутнього професійного становлення. Вже на початку свого перебування у стінах університету Анастасія розпочала власне невеличке психологічне дослідження щодо вивчення поглядів та переконань своїх однолітків із різних спеціальностей, яке подальшому планує розгорнути у велику наукову працю.
     Майбутній фахівець з соціальної роботи Олександра Шушпан, яка вперше познайомилася із роботою університету, охоче погодилася допомогти студентському відділу кадрів у оформленні упорядкуванні справ. На її думку, кожен соціальний працівник має починати свою професійну діяльність безпосередньо із ознайомлення із кадровою документацією установи, що у подальшому дозволить ефективно організувати соціальну роботу.
     Студенти Олександр Разумовський та Вікторія Харченко, приємно вражені красою університету, його неймовірною природою, архітектурою та привабливістю корпусів, життєрадісністю ботанічного саду та прилеглих скверів. Вони вважають, що перебування у такому чудовому місці лише надихає на позитивні звершення, формують жагу до навчання і творчості, за що безмежно вдячні ректору університету проф. С.Ніколієнку.

     Отже, школа першокурсника принесла численні позитивні враження і незабутні емоції новоприбувшим до нашого університету студентам. Тому на даному етапі залишається лише запевнити нашу молодь у тому, що у подальшому її чекає ще багато і багато нових позитивних вражень і незабутніх емоцій. Тож ласкаво просимо до нашої «альма матер».


Ігор Буцик,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook