Увага! Розпочинається набір заявок на навчання за Програмою подвійних дипломів магістратури «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» НУБіП України та Університету Foggia (Італія)

16 серпня 2018 року

 

Навчаючись у магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»  можна за два роки отримати два дипломи: один НУБіП України, а другий  – Університету Foggia (Італія) за магістерською програмою «Магістр з менеджменту організацій та адміністрування».

Університет Foggia – престижний навчальний заклад в Італії, заснований у 1999 році, який входить в топ 60 вузів країни та до 5% кращих вищих навчальних закладів світу.

Університет Foggia – це європейський рівень освіти, прекрасне географічне положення та м'який клімат (південь Італії), низькі витрати на проживання, багаті культурні традиції.

Відповідно до угоди між НУБіП України та Університетом Foggia за програмою подвійних дипломів можуть навчатися до 30 студентів щорічно.

Студенти, які братимуть участь у програмі повинні мати CEFRL «В1» з англійської мови. Однак, за домовленістю між університетами та за умови достойного рівня знання мови студенти без сертифікатів можуть бути зараховані у програму.  

Навчальний процес в університеті побудований з урахуванням потреб європейського ринку праці. Серед дисциплін Університету Foggia, які вивчатимуть майбутні проектні менеджери:  бізнес-економіка, математичні методи та моделі бізнес-рішень, програмування та контроль, організація та управління людськими ресурсами, публічне адміністрування та конкурентне право.

Університет має власну бібліотеку, інформаційний, мовний та спортивний центри. Крім навчання, в університеті проходять різні культурно-масові заходи, що сприяють адаптації іноземних студентів, зокрема, зустрічі з місцевою молоддю та участь в благодійних проектах.  

Студенти також у вільний від навчання час зможуть відвідати такі чудові міста Італії як Рим, Сієна, Флоренція, Піза, Болонья, Венеція, Верона, Мілан, а також невеличкі курортні містечка біля моря, які вражають своєю красою та неповторністю.

 

З текстом Угоди про подвійні дипломи між Національним університетом біоресурсів і природокористування та Університетом Фоджіа  за Магістерською програмою  «Магістр з менеджменту організацій та адміністрування» можна ознайомитися за посиланням: Угода з Університетом Фоджіа

Після 22 серпня 2018 року – читайте інформацію про терміни подання заявок на навчання  за магістерською програмою «Магістр з менеджменту організацій та адміністрування» в Університеті Foggia (Італія)

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook