НУБіП України – Проект "Німецько-український аграрний діалог (APD)"

1 серпня 2018 року
      Проект «Німецько-український аграрний діалог APD» має досить давню і тісну співпрацю з університетом. В рамках моніторингу діяльності Проекту до університету завітала комісія з перевірки активності проекту, зокрема у співпраці з університетом та поширенням результатів діяльності проекту через університет. В зустрічі приймали участь від APD: Хартвіг Бретерніц (експерт з міжнародних можливостей розвитку), Анна Лісон-Кулька (GFA consulting group), Марія Ярошко (експерт APD), Мартін Шафер (менеджер проектів ТОВ IAK AGRAR CONSULTING), Крістоф Конрад Гілген (менеджер міжнародних проектів ТОВ “BVVG”). Він університету в зустрічі приймали участь: вчений секретар – Барановська О.Д., декан економічного факультету Діброва А.Д. та директор ННЦ міжнародної діяльності – Лабенко О.М.

      Під час зустрічі гості цікавилися питаннями співпраці університету та Проекту APD. Зокрема, Діброва А.Д. вказав на найбільш визначальні точки співпраці, а саме: Агрополітичні дебати, програма (та лабораторія на базі програми) AGMEMOD, можливості щодо стажувань НПП та студентів, лекції в університеті професорів та провідних спеціалістів Німеччини, організація круглих столів тощо.

      Гості цікавилися науковою проблематикою над якою працюють в університеті та як APD може сприяти університету в подальшому розвитку.
    Співпрацю Проекту з Університетом визнано успішною та висловлено побажання щодо продовження такої співпраці на основі розширення тематик співпраці.

Директор ННЦ міжнародної діяльності
Лабенко Олександр

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook