РЕМОНТНІ РОБОТИ В РОЗПАЛІ: ГУРТОЖИТОК №6 ГОТУЄТЬСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

16 липня 2018 року

Гуртожиток – це другий рідний дім для кожного з мешканців. У ньому вони проводять багато часу, перебуваючи в стінах нашого славного університету.
Покращення санітарно-побутових умов проживання в гуртожитку є не лише вимогою сьогодення, а й викликом для кожного, хто опікується благополуччям студентів на місцях, оскільки фінансування даної статті цілком покладається на університет.
За підтримки деканату факультет ветеринарної медицини, починаючи з прилеглої території гуртожитка, було проведено прибирання, приведення клумб в порядок, фарбування фундаменту, бордюрів і лавочок навколо гуртожитку.


Було зроблено капітальний ремонт вхідного фасаду, де проведено зачистку, шпаклювання, ґрунтування і нанесення штукатурки «Мозаїка», замінено світильник на новий з економ-лампою.


Всередині гуртожитку було зроблено наступне: проведено косметичний ремонт кухонь та умивальників, пошліфовано і полаковано паркет в читальному залі, зроблений ремонт ізоляторів та кімнати для заняття спортом.


Також проведено підготовку 30 кімнат для першого курсу: проведено генеральне прибирання, заміна світильників з лампами, поклеєні нові шпалери, пофарбовано батареї теплопостачання, вікна і підлога.


Хоч зараз триває пора канікул, але студентський будівельний загін під керівництвом заст. завідувача гуртожитку Юрія Масаловича, не покладаючи рук, продовжує працювати над проведенням ремонтних робіт в гуртожитку, щоб кожен студент почував себе, як у рідному домі.

Вихователь гуртожитку №6
Т. Савчук


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook