Студентка факультету економіки і природокористування Адріана Патіота. Враження про навчання у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

10 липня 2018 року

Адріана Патіота - успішно склала заліково-екзаменаційну сесію за ІІ курс бакалаврату спеціальності «Облік і оподаткування»

-         Ми знаємо, що ти на відмінно закінчила школу і мала великі можливості вибору ВУЗів, однак обрала саме цю спеціальність і це місто ?

По-перше, я люблю своє місто, яке славиться своїм історичним минулим;

по-друге, сьогодні кожна людина хоче бути успішною в житті, я вважаю, що саме економічні спеціальності цьому сприяють.

-         Які враження за два роки навчання ?

Навчатись на бакалавраті цікаво – лекції подаються в лекційних аудиторіях з мультимедійною технікою з цікавими презентаціями, екскурсії та практичні навчання на підприємствах дозволяють нам краще закріпити теоретичні знання. Заняття із фахових дисциплін навчають нас як бути успішними підприємцями.

 

А ще, що важливо, наші студенти мають можливість стажуватись за кордоном. Я пройшла двомісячне стажування в Німеччині – а це незабутні враження і практичний досвід.

-         Що цікавить тебе крім навчання ?

Люблю життя студента, крім навчання – спорт, художня самодіяльність, музика, займаюсь у танцювальному гуртку. У 2017 році брала участь у конкурсі «КРАСА БАТІ» і перемогла.

Розмову вела заступник декана факультету
економіки і природокористування І. В. Стемковська
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook