Унікальний спільний курс НУБіП та Університету штату Пенсільванія з харчової безпеки успішно завершено!

10 липня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

    6 липня 2018 року в НУБіП вперше в історії відбувся випуск слухачів курсів з харчової безпеки, який реалізовувався спільно з Університетом штату Пенсільванія, США.

Вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка учасникам переказав проректор Вадим Ткачук. Куратор проекту Кетерін Катер - керівник служби дорадництва за напрямком безпека продуктів харчування Університету штату Пенсильванія, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко також привітали слухачів, а це викладачі і студенти НУБіП, з його успішним завершенням. Шеститижневий курс курс відбувся завдяки фінансовій підтримці Благодійній фундації сім`ї Воскобійників та Університету штату Пенсильванія.

 

  

  

     По завершенню курсу сертифікати отримали 36 осіб, серед яких студенти, НПП університету та представники харчової індустрії.

     Учасники висловили впевненість в корисності здобутих знань під час курсу, імплементація здобутих знань підвищить увагу до якості продуктів харчування в Україні та як наслідок поліпшить її. А наші викладачі і студенти отримали неоціненний досвід та знання, які застосовуватимуть та поширюватимуть вже студентам нового набору.

 

Враження учасників, підсумки курсу і плани на майбутнє - про все це читайте на офіційному сайті НУБіП у заключному репортажі згодом.

Олександр Лабенко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook