Вступ-2018. Прийом документів на магістратуру вже минув свій пік. Та бажаючих не поменшало

9 липня 2018 року

Літній день - довгий. Та і його не вистачає приймальній комісії, аби підсумовувати щоденні результати. І хоча прийом документів на магістратуру вже минув свій пік, а на бакалаврат – стартує тільки 12 липня, роботи тут вистачає.

І сьогоднішній день – не виняток. Виявляється, є ще чимало випускників бакалаврату нашого університету та інших вишів, які вагалися, та врешті спинили свій вибір на НУБіП.
 
 
 
 
 
Випускниця юридичного факультету Ольга Ладичук подала документи раніше на «Право», а сьогодні вирішила подати їх ще й на нову спеціальність – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Рівень викладання на рідному факультеті та стан інформаційного забезпечення дівчина оцінює високо – за п’ятибальною системою 5 з 5.
 
 
А от Ігор Сашко, який навчався за спеціальністю «Лісове господарство» у виборі не вагався: у магістратурі хоче навчатися саме у НУБіП. Обгрунтовує своє рішення доволі просто: до університету звик і міняти його не збирається, і ставленням тут до студента цілком задоволений. Про те, що може не пройти, навіть і не думає.
 
 
Антон Померанцев – з минулорічного випуску бакалаврату ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. За рік, що минув, встиг попрацювати, створити сім’ю, а зараз вирішив продовжити навчання за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». І те, що обрав науково-дослідницьку магістратуру, на якій навчаються на півроку більше, його зовсім не бентежить. Можливо, прийде час і аспірантури.
 
Подруги Анастасія Головко і Аліна Мартовщук – випускниці бакалаврату Київського університету імені Бориса Грінченка. Але магістратуру за фахом «Управління навчальним закладом» - за денною формою навчання – і «Філологія, англійська мова і література» (заочно) – обрали саме НУБіП. В цьому свою роль зіграли і відгуки знайомих, і знайомство з можливостями університету через його офіційний сайт.
 
 
 
Зустріли ми тут і свою потенційну колегу: Катерина Шикирук, яка опановуватиме «Технологію виробництва та переробки продукції тваринництва», паралельно з навчанням планує працювати на журнал «Сучасне птахівництво». Удачі Вам, колего!..
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook