Випускники коледжу Владислав Слов’ян і школи Ілля Здовбель: обираємо факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП через перспективи, які він відкриває

11 липня 2018 року

     Ось і стартує вступна кампанія 2018. Більшість випускників шкіл та коледжів вже визначилися зі своєю майбутньою професією. Серед них і наші співрозмовники – випускник Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого Владислав Слов’ян та Ілля Здовбель, який закінчив Броварську загальноосвітню школу №2. Обидва вони обрали для навчання факультет тваринництва та водних біоресурсів.

– Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

     Ілля: Потрібно отримати якісну освіту. Я багато часу розмірковував над професією і нарешті вирішив здобути освіту технолога у галузі виробництва та переробки продукції тваринництва, адже їжа завжди була і буде потрібна. А НУБіП обрав за те, що це один із найкращих університетів України.

     Владислав: Попередній напрям моєї освіти – технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва, і продовжити навчання хочу за цією ж спеціальністю. НУБіП же, будучи одним з провідних вишів України, дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.

– Звідки дізналися про факультет тваринництва та водних біоресурсів?

     Ілля: Його мені порекомендували друзі, а більш детально познайомила доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса Лариса Анатоліївна Коропець, яка, сподіваюся, вже скоро стане моїм викладачем.
    Владислав: Мій товариш закінчив факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП. Він багато розповідав про університет, факультет, викладачів, сучасні методи навчання та перспективи подальшого працевлаштування. Адже сам, ще на старших курсах, без проблем знайшов гарну роботу за фахом у Києві. Тому я зацікавився і теж вирішив обрати цей факультет. Детальніше з університетом познайомився на Дні відкритих дверей.

– Чого очікуєте від навчання в університеті?

     Ілля: Можливості практичного навчання, адже теорія це добре, а практика – краще!
    Владислав: Максимально використати можливості, що їх надає університет: сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, практичні навички, які дозволять набути поглиблених знань та умінь за цією спеціальністю.

– Чи маєте вже плани після закінчення навчання?

     Ілля: Мрію отримати добре оплачувану роботу, де зможу використати свої знання якнайкраще, а якщо пощастить, то й – за кордоном. Бажаю всім абітурієнтам досягти своєї мрії!
     Владислав: На сьогодні ще складно сказати, де я знайду своє місце в майбутньому, але воно буде пов’язане з тваринництвом.

 

– Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

     Ілля: Наразі мені 17 років і, мабуть, як будь-який мій одноліток маю декілька хобі. Для мене це рибальство, збирання грибів, спорт – волейбол, футбол та улюблена гребля на байдарках та каное. Останньою займався сім років і беручи участь у змаганнях об'їздив майже всю Україну і маю звання кандидата у майстри спорту.

    Владислав: Займаюся вокалом у народному ансамблі пісні і танцю «Чорнобривець» Миронівського РБК. У коледжі я був головою студентської ради, брав участь у різних заходах навчального закладу та району. І в НУБіП України сподіваюся здійснити свої мрії та познайомитися з новими друзями.

Розмовляла доцент кафедри
технологій виробництва молока та м’яса
Тетяна Антонюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook