ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження представив результати виконання науково-дослідних робіт

15 червня 2018, 13:59

 

У відповідності до наказу №626 від 31 травня 2018 року «Про створення комісій для перевірки стану виконання науково-дослідних робіт», 12 червня в інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів.

     Розпочинаючи засідання, голова комісії доктор технічних наук, професор Войтюк Валерій Дмитрович представив учасникам комісію, що призначена наказом ректора для оцінювання наукових звітів і наголосив на вимогах до проміжних звітів.

     У ході засідання було заслухано фундаментальні і прикладні роботи, які фінансуються за кошти державного бюджету, а саме:

  • 110/1м-НТР «Розроблення ресурсоефективних режимів вирощування овочевої продукції в тепличних комплексах» (керівник – канд.техн.наук, професор Дудник А.О.);
  • 110/537-пр «Розроблення інноваційних високоефективних технологій збирання та переробки енергетичних культур для біогазових установок» (керівник – д-р.техн.наук, професор Шворов С.А.);
  • 110/538-пр «Розробка теплоелектромеханічного комплексу і енергоощадних технологій на його основі для переробки біомаси та техногенних відходів» (керівник – д-р.техн.наук, професор Заблодський М.М.).

     Також свої звіти представили керівники ініціативних наукових проектів.

  

     Підсумовуючи результати засідання, голова комісії Войтюк Валерій Дмитрович підтвердив актуальність і перспективність заслуханих наукових робіт. Відзначив, що робота ведеться на належному рівні і рекомендував для продовження всі заслухані наукові роботи. Це рішення й було підтримано комісією одноголосно. На завершення голова комісії побажав усім присутнім вчасного виконання запланованих робіт і оформлення результатів за вимогами, про які наголосила на початку засідання член комісії, старший науковий співробітник науково-організаційних відділу Хільченко Тетяна Петрівна.

М.М. Заблодський,
заступник директора 
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook