У першокурсників найкращі враження від навчання в університеті на спеціальності «Маркетинг»!

3 липня 2018 року
Факультет аграрного менеджменту

 Якщо старшокурсники беруться до вивчення дисциплін із знанням справи, то першокурсникам доводиться призвичаюватися до нового ритму навчання, змін у побуті, знайомитися з одногрупниками та викладачами. Як це їм вдається, розповідають студенти, котрі лише рік назад влилися до нашої університетської родини. Про враження від навчання в університеті та можливості, які дає своїм студентам НУБіП України ми розмовляємо з студентами першого року навчання, які обрали спеціальність «Маркетинг».

 

Меланія Ткачук. За цей рік навчання сталося багато подій: зустрічей, радощів, успіхів, труднощів. Освіта, отримана в стінах університету, вже дала мені набагато більше, ніж всі мої знання здобуті протягом життя! Найважливішим фактором успішного і продуктивного навчання є те, що викладачі підходять до своєї роботи зі знанням своєї справи, надають нам необхідні знання, розкривають всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючи до справжнього дорослого життя. Окрім базової програми навчання студентам у доступній формі подається додатковий матеріал. Приємно здивувало, що кожен викладач намагається, щоб ми, студенти, досконало розуміли матеріал та якомога глибше вивчали його з різних сторін. Також дуже вразило, що у всіх викладачів можна знайти міцну опору і підтримку, це дозволяє бути впевненим в тому, що у тебе все вийде! Від подальшого навчання очікую тільки позитив.

 

 

  

Олександра Матюша. Перше враження від університету не можу передати словами: це вибух емоцій.Я покладаю всі надії, що цей нестримний дух студентства буде присутній зі мною до кінця мого навчання. Влітку, згадуючи університет, мимоволі асоціюєш його з окремими викладачами, які творять його неповторне обличчя. Для мене – це обличчя, насамперед, – усміхнене, а в очах – знання, досвід, впевненість, ентузіазм і віра… Віра в нас, студентів, віра в те, що кожен з нас після закінчення університету стане справжнім маркетинговим асом. Перший рік навчання був плідним та цікавим. Окрім наукової роботи, на високому рівні проводилась виховна робота. Запам’ятались: посвята в студенти, презентація 1 курсу, спортивні змагання, гра «Мафія», а особливо фестиваль «Голосіївська весна», у якому я теж брала участь.

Зуйкова Анна. Навчання в університеті неможливо порівняти з навчанням у школі. По-перше, я стала старостою групи. Вперше в житті я була відповідальною не тільки за себе, а ще за 24 людини. Це зробило мене відповідальною і більш самостійною в прийнятті рішень. Ось він перший досвід, який знадобиться в подальшому житті. По-друге, Національний університет біоресурсів і природокористування України дає можливість вивчати такі предмети як рослинництво, тваринництво, сільськогосподарські машини тощо. На перший погляд може здатися: навіщо маркетологу знати про доїння корів, способи боротьби з бур’янами або будову трактора. Але насправді це дуже цінні і корисні знання, які складно отримати за межами університету. А маркетологу, який володіє окрім знань з маркетингу ще й профілем (в моєму випадку це сільськогосподарський профіль) та англійською мовою, просто немає ціни. У цілому, мої враження від 1 курсу університету тільки позитивні. За рік навчання я отримала: корисні знання та навички, які знадобляться в подальшому житті; багато друзів та яскравих емоцій; досвід та можливості.

 

 

 

Коротка Альона. Коли минув перший рік навчання, все стало на свої місця. Тепер ми не новачки, за нами скоро прийдуть інші студенти, які так само із захопленням будуть ходити по університету, в пошуках потрібної аудиторії. Так як університет аграрний, багато предметів було саме з таким напрямом. Оскільки я все своє дитинство провела в селі, предмети пов'язані з сільським господарством для мене близькі. За період навчання були різні концерти, зустрічі з зірками, дискотеки. Яким було моє здивування та захоплення коли ми потрапили в офіс/студію першого каналу! Це було дуже цікаво та емоційно.  

 

 

 

 

Грушецька Аліна. Навчання на першому курсі було досить цікавим, я пізнала усі плюси студентського життя та навчання саме в НУБіП України. Припало до душі те, що в університеті гарно організоване студентське життя, свята, різноманітні заходи, флешмоби. А також можна проявити себе в навчальній та дослідницькій роботі. Надзвичайно сподобались екскурсії на заводи, особливо «Молочного альянсу», було цікаво проводити час з одногрупниками і дізнаватися нову інформацію.

 

 

 

Кучерук Зоряна. Навчання формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно і де можна здобути найкращу освіту. Тож, я стала студенткою факультету аграрного менеджменту НУБіП, та обрала саме спеціальність «Маркетинг». Перший рік, на мою думку, один з найскладніших, але він найбільше і запам'ятовується. У перші дні було складно адаптуватися до нових умов: ми ще не знали де знаходяться аудиторії, де бібліотека, ще не роззнайомилися з одногрупниками. Однак, десь через тиждень-другий ми почали входити у ритм і нам сподобалось. Загалом я дуже задоволена: однокурсники дружні та згуртовані, всі викладачі надзвичайно лояльні та приємні. У перспективі, я вважаю, що на нас чекає цікаве навчання та багато позитивних вражень, що залишаться на довго у наших спогадах.

 

 

   

Зі студентами спілкувалася Олена Барилович

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook