Враження від першого року в університеті: діляться першокурсники-маркетологи

8 липня 2018 року

     Закінчився навчальний рік. Мабуть, найбільш наповненим новими враженнями від університету, пар, екскурсій, практик і студентського дозвілля він був для першокурсників, адже для них все це було новим. Про свої враження від першого року в університеті розповідають першокурсники спеціальності «Маркетинг».

 

 Меланія Ткачук:

     Було багато подій: зустрічей, радощів, успіхів, труднощів. Навчання в університеті виявилося зовсім іншим, ніж я звикла у школі, за цей час я вже набагато ближче познайомилася зі своєю майбутньою професією і зрозуміла, що таке справжнє доросле життя.
     Окрім базової програми нам давали додатковий матеріал і всіляко підтримували. Це дозволяє бути впевненим в тому, що у тебе все вийде! І від подальшого навчання очікую тільки позитив.

 Саша Матюша:

     Перше враження від університету не можу передати словами: це вибух емоцій. Сподіваюся, що цей нестримний дух студентства буде присутній зі мною до кінця мого навчання.
     Перший рік навчання був плідним та цікавим. Окрім навчання і наукової роботи запам’ятались посвята в студенти, презентація першого курсу, спортивні змагання, гра «Мафія», а особливо фестиваль «Голосіївська весна», у якому я теж брала участь.

  Анна Зуйкова:
     Навчання в університеті неможливо порівняти зі школою. По-перше, я стала старостою групи і вперше в житті відчула, що таке відповідальною не тільки за себе, а ще за 24 людини. Це зробило мене відповідальною і більш самостійною в прийнятті рішень.
     По-друге, Національний університет біоресурсів і природокористування України дає можливість вивчати такі предмети, як рослинництво, тваринництво, сільськогосподарські машини тощо. На перший погляд: навіщо це маркетологу? Але насправді це корисні знання, які складно отримати за межами університету. А маркетологу, який володіє окрім знань з маркетингу ще й профілем (в моєму випадку аграрним) та англійською мовою, просто немає ціни.
Крім того цей рік приніс багато друзів та яскравих емоцій, досвід та відкрив нові можливості.

Альона Коротка:
     Коли минув перший рік навчання, все стало на свої місця. Тепер ми не новачки, за нами скоро прийдуть інші студенти, які так само із захопленням будуть ходити по університету в пошуках потрібної аудиторії.
     Так як університет аграрний, багато предметів було саме з таким напрямом. Оскільки я все своє дитинство провела в селі, предмети пов'язані з сільським господарством для мене близькі.
     Сподобалось насичене дозвілля: різні концерти, зустрічі з зірками, дискотеки. Яким було моє здивування та захоплення коли ми потрапили в офіс/студію першого каналу! Це було дуже цікаво.

  Аліна Грушецька:
     Навчання на першому курсі було досить цікавим, я пізнала усі плюси студентського життя та навчання саме в НУБіП України. Припало до душі те, що в університеті гарно організоване студентське життя, свята, різноманітні заходи, флешмоби. А також можна проявити себе в навчальній та дослідницькій роботі.
     Надзвичайно сподобались екскурсії на заводи, особливо «Молочного альянсу», було цікаво проводити час з одногрупниками і дізнаватися нове.

  Зоряна Кучерук:
     Навчання формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно і де можна здобути найкращу освіту. Я стала студенткою факультету аграрного менеджменту НУБіП та обрала спеціальність «Маркетинг». І не пошкодувала!
     Перший рік, мабуть, один з найскладніших, але він найбільше і запам'ятовується. У перші дні було складно адаптуватися до нових умов: ще не знала, де знаходяться аудиторії, бібліотека, не роззнайомилася з одногрупниками. Однак, десь через тиждень-другий почала входити у ритм. Загалом я дуже задоволена: однокурсники дружні та згуртовані, а викладачі – цікаві і лояльні. І далі чекаю такого ж цікавого навчання.

 

 

 

Зі студентами спілкувалася Олена Барилович

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook