Магістерська програма "Адміністративний менеджмент" отримала сертифікат про Міжнародну акредитацію!!!

26 червня 2018 року
Факультет аграрного менеджменту

В рамках програми перебування декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука з візитом в Університеті прикладних наук Вайнштефан (Німеччина) відбулась зустріч з професором Ральфом Шлаудерером, деканом факультету сільського господарства УПНВ, під час якої було обговорено низку важливих питань щодо подальшої співпраці, в т.ч. удосконалення навчальних планів.

Під час цієї зустрічі відбулось офіційне вручення Сертифікату про Міжнародну акредитацію Магістерської програми МВА в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Перебуваючи у Німеччині, декан факультету аграрного менеджменту отримав підтвердження, що НУБіП України акредитовано акредитаційною агенцією до 30 вересня 2021 р.

Отримана Міжнародна акредитація підтверджує відповідність навчального плану європейським вимогам до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України на програмі МВА та дає можливість студентам, що навчаються за даною програмою отримати подвійні дипломи – НУБіП України та УПН Вайнштефан (Німеччина).

Формат навчання за цією програмою передбачає підготовку єдиної магістерської роботи (дисертації) німецькою/українською мовою з обов’язковим захистом в Україні на засіданні спільної екзаменаційної комісії.

Вітаємо НУБіП України та запрошуємо на навчання в магістратурі за програмою МВА на факультеті аграрного менеджменту!!!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook