Учасники курсу «Food Safety Short Course» відвідали комбінат переробки курчат-бройлерів ТМ «Наша ряба» (ПАТ “Миронівський хлібопродукт”)

27 червня 2018 року

У відповідності до програми проведення семінару тренінгу Пенсильванського державного університету учасники семінару тренінгу «Food Safety Short Course» відвідали комбінат переробки курчат-бройлерів ТМ «Наша ряба». Захід відбувся за сприяння доцента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталії Сілонової.

Сьогодні МПФ – це один з лідерів у виробництві якісної курятини ТМ «Наша Ряба», що реалізує свою продукцію як в Україні, так і за кордоном. Дане підприємство є одним із найбільших в Україні з виробництва м’яса курчат-бройлерів.  Загальне поголів’я складає 39 млн. гол. Всього в холдингу виробляється за добу 1,5 млн. тонн м’яса птиці, яким забезпечуються потреби України та експортується продукція ще в 72 країни світу.

Знайомство з комбінатом переробки курчат-бройлерів ТМ «Наша ряба» справила позитивне враження на учасників та викладачів курсу «Food Safety Short Course». Працівники комбінату, турбуючись про чистоту, безпеку та дотримання санітарних вимог, провели анкетування для оцінки стану здоров’я відвідувачів, після чого всі члени групи отримали одноразовий відповідній костюм (комбінезон, шапку, чоботи).

Учасників семінару тренінгу «Food Safety Short Course» познайомили з технологічними процесами виробництв різних видів продукції. Слід зауважити, що продукція комбінату відповідає всім сучасним вимогам та всі процеси відбуваються на сучасному обладнанні з висококваліфікованими операторами та працівниками. На підприємстві дотримуються найвищих міжнародних стандартів за контролем якості на всіх етапах виробничого процесу.

 

Олена Очколяс,

асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів факультету харчових технологій
та управління якості продукції АПК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook