Святковий початок третього тижня Food Safety short course – привітання Martin Bucknavage з днем народження від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

19 червня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

В рамках співпраці  між НУБіП України та Пенсільванським державним університетом (США) з 4 червня 2018 року продовжується семінар-тренінг «Food Safety short course», в якому передбачено вивчення теоретичних та практичних основ безпечності харчових продуктів та їх мікробіологічних показників. 

Третій тиждень «Food Safety short course» розпочався з привітання самого веселого тренера семінару-тренінгу Martin Bucknavage. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на початку начальних занять сердечно привітав з Днем Народження Martina та подарував найдорожчий символ українського народу – вишиванку.

Вишиванка - не просто одяг, це оберіг, що об'єднує тих, хто серцем і душею вболіває за Україну, пишається та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами, цього разу аж у Сполучених Штатах Америки.

Нехай по життєвому шляху Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт. А вишиванка  господарю принесе успіх та стане оберегом, який захистить від бід, хвороб, заздрості та всякого роду негативної енергетики. Саме такі привітання висловила від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК куратор програми від НУБіП України, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталія Сілонова. Відео про подію можна подивитись за цим посиланням https://youtu.be/ZsnI75zxcPY.

Зазвичай після свят настають будні. Тож продовження першого дня третього тижня семінару-тренінгу стало ознайомлення з курсом «Thermal Processing and Acidified Foods».

Проектування теплових процесів має особливе значення, яке дозволяє знищити, або кардинально придушити розвиток небезпечних патогенних мікроорганізмів і токсинів. Тому що для кожного організму існують температурні інтервали, при яких або порушуються процеси біосинтезу або швидкість росту мікроорганізмів збільшується. Має також значення ступінь забруднення сировини та напівфабрикатів, їх температура, рН, хімічний склад речовин, водна активність тощо.

А попереду нас чекає напружений, але цікавий тиждень та багато спільних і корисних справ! Одна з них це відвідування провідного підприємства Миронівський хлібопродукт. Але про це та інше згодом.

Тож, бажаємо всім відвідувачам курсів відмінних успіхів у навчанні та практичній підготовці, у виконанні лабораторних завдань та тестових перевірок, творчого натхнення та завзяття в успішному навчанні та отримання диплому.

 

Наталя Мєдвєдєва,

доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook