НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА НА КАФЕДРІ МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ, МІКРОБІОЛОГІЇ ТА БІОБЕЗПЕКИ

15 червня 2018 року

 НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА  НА КАФЕДРІ МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ,

МІКРОБІОЛОГІЇ ТА БІОБЕЗПЕКИ

Практична підготовка студентів є невід'ємним та обов'язковим компонентом підготовки фахівців, який сприяє закріпленню набутих теоретичних знань та їх поглибленню при практичній підготовці.

Студенти 2-го курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист та карантин рослин» активно проходять навчальну практику з дисципліни «Основи біотехнології в захисті рослин».

Студенти закріплюють теоретичні знання в Інституті агроекології і природокористування НААН – відділ агроекології та біобезпеки.

 

Також студенти відвідали Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, де ознайомилися із досягненнями науковців у сфері мікробіології та вірусології, а також побачили виробництво біологічних препаратів.

 

За словами керівників відділів інститутів студенти успішно засвоїли програму теоретичного навчання. Набуті знання закріплюють навчальною практикою, адже такі знання і вміння є актуальними, й сьогодення потребує підготовлених фахівців.Курівник навчальної практики – к.б.н., доцент кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Лобова О.В., щиро висловлює вдячність співробітникам наукових установ за надану можливість відвідати і ознайомитися із сучасними науковими розробками.

доцент Лобова О.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook