Учасники Food Safety Short Course Penn State University/NULES знову подорожують

15 червня 2018 року
Житомир

 
Сьогодні ми на ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА
СУЧАСНИЙ ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС «Рудь»
переробляє 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн.
«Рудь» — єдиний виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.


Підтвердження європейського підходу компанії «Рудь» до якості продукції — «Ескімос-Organic»: перше органічне морозиво в Україні і на всьому пострадянському просторі. Продукт має європейський сертифікат «Органік Стандарт UA-BIO-108»: це означає, що він виготовлений відповідно до всіх вимог Закону Євросоюзу про органічне виробництво.


УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: ISO 9001:2001;

ВПЛИВ ВИРОБНИЦТВА НА ДОВКІЛЛЯ:
ISO 14000:2004;

МЕНЕДЖМЕНТ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ
ПРОДУКТІВ: ISO 22000:2005;

УПРАВЛІННЯ ФАКТОРАМИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА БЕЗПЕКУ ПРОДУКЦІЇ: HACCP (HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINTS).


Докторант Кучерук Марія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook