Працівники кадрових служб вищих навчальних закладів України підвищували кваліфікацію в ННІ післядипломної освіти

15 червня 2018 року
НУБіП України

    З 11 по 15 червня 2018 року, згідно плану-графіку, на базі ННІ післядипломної освіти відбулися курси підвищення кваліфікації працівників кадрових служб вищих навчальних закладів  України.

    Особливу зацікавленість у слухачів викликала доповідь про моделі "відділів кадрів" та "служби управління персоналом" в організації роботи підприємства (закладу освіти), яку представила Галина Нестеренко - д. філософ. н., професор, завідувач кафедри інновацій та інформаційної діяльності в освіті НТУ ім.  М.П. Драгоманова.

   Активну дискусію викликали питання експертно-правової системи "Expertus: Кадри" та проблема професійного розвитку і навчання персоналу, про яку доповіла Ірина Іванченко - шеф редактор журналу "Кадровик - 0".

   Багато запитань було у слухачів після лекції "Нормативно-правові засади реалізації Закону України "Про відпустки" у ВНЗ", на які Микола Михайличенко - к.пед. н., доцент, начальник відділу кадрів НУБіП України та Валентина Шаповал - заступник начальника відділу кадрів НУБіП України дали вичерпні відповіді.

    Дирекцією ННІ післядипломної освіти було наголошено про можливість вступу до університету на програми підготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують на базі інституту.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook