ВИПУСКНИК ЗВЕНИГОРОДСЬКОЇ ЗОШ ім. Т.Г. ШЕВЧЕНКА ПЛАНУЄ ОТРИМАТИ ПРОФЕСІЮ ЕКОНОМІСТА В НУБіП УКРАЇНИ

7 червня 2018 року

 Не дивлячись на те, що в університеті та на факультеті триває гаряча пора, зокрема щодня відбувається захист бакалаврів, завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка, професор Рогач Світлана Михайлівна не випускає з поля зору й профорієнтаційну роботу.

Зокрема, 6 червня 2018 року Рогач С.М. спілкувалася з випускником Звенигородської ЗОШ ім. Т.Г. Шевченка, Черкаської області Додачко Сергієм Андрійовичем. Розмова була побудована в формі довірливого діалогу, в ході якого прозвучали чіткі питання та були отримані вичерпні відповіді.

Сергію, чому обрав саме цю спеціальність і саме НУБіП України?
− Знаю, що економіка це одна з найдавніших наук, її я почав вивчати вже в школі. Спеціальність «Економіка підприємства» приваблює своєю універсальністю. Мені відомо, що економісти потрібні в будь-якій компанії, починаючи від малих підприємств і закінчуючи транснаціональними гігантами. Тому маю надію, що опанувавши спеціальність «Економіка підприємства», в майбутньому влаштуюсь на престижну роботу.
Серед багатьох вузів нашої держави зупинив свій вибір на НУБіП України за порадою батьків. Зокрема, від мами, яка на початку 90-х закінчила лісогосподарський факультет даного навчального закладу, з дитинства чув гарні відзиви про університет. Вона часто розповідала про незабутні студентські роки, доброзичливе ставлення викладачів і якісну підготовку. Крім того, переглядав сайт Університету, читав відгуки в Інтернеті про можливість отримати хороші знання та високий рейтинг закладу. 
- Чого очікуєш від перебуння в університеті?
- Зараз ще не знайомий з усіма можливостями, які дає НУБіП України, наразі найбільше цікавить навчання. Намагатимусь з допомогою викладачів брати від навчання все корисне й цікаве. Проте сподіваюся, що отримаю також умови для саморозвитку, думаю, що своє студентське життя розділю 50 на 50 – половину свого часу буду зосереджуватись на навчанні, половину − на спорті й творчості. А ще планую зустріти тут друзів, із якими згодом творитимемо нову Україну.
- Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
Перш за все, звичайно, в планах – влаштуватися на престижну, високооплачувану роботу. А потім – працювати на користь родини й держави.
- Які маєш уподобання, крім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
Захоплююсь футболом, комп’ютерними технологіями й політикою. Постійно відслідковую новини спорту та політичного життя країни й світу.
- Сергію, щиро вдячна за розмову й чекаємо на тебе в нашому університеті.


Рогач С.М.
Мірзоєва Т.В.

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook